Tomey MR 6000 Мултифункциски уред  

 

  • Нов уред со интегрирани 6 функции
  • Рефрактометар, Кератометар, Тонометар, Топограф, Пахиметар, Анализа на Суво Око

ZIEMER FEMTO LDV

 

  • Мобилните модели на  FEMTO LDV Z се уникатни уреди, кои овозможуваат најголема стапка на повторување на секој фемтосеконд ласер и преклопување, прецизни спотови со многу ниска енергија на пулсот.
  • Нивната компактна големина и подвижност овозможуваат оптимална интеграција во работниот тек, без потреба за померање на пациентот за време на операцијата.
adaptica1-2
kaleidos-adaptica-Main-Applications_no_2win

ADAPTICA KALEIDOS Binocular Vision Analyzer

 

  • Бинокуларен мобилен рефрактометар и анализатор на видот кој мери рефракцијата на очите и открива други промени на окото.
newpic

ADAPTICA VisionFIT SC Wearable Wireless Adaptive Refractor

 

  • Мобилен реафрактор со интегрирани електронски пробни рамки и прилагодливи асферични леќи. Едоставен за управување преку  андорид паметни уреди, се препорачува за употреба  кај некоперативни лица и лица со инвалидитет.

IPL SYSTEM, INTENSE PULSED LIGHT  

OCULAR SURFACE ANALYSER