Добредојдовте

Кои сме ние?

Повеќе од 25 години се занимаваме со продажба и сервисирање на медициска апаратура,  дизајн инженеринг во областа на медицината и решенија за докторите и медицинскиот персонал.

Со авторизирана подршката од повеќе странски партнери, нудиме целосна програма на дијагностичка и оперативена опрема во областа на Офталмологијта вклучувајки и едукација за ракување со професионалната опрема и тренинг-презентација.

Секогаш меѓу првите го презентираме она што е ново и доаѓа на пазарот и секако технологиите во тренд. Ние сме брзи, ефикасни и прилагодливи.

Свесни сме дека новата технологија и одржувањето на опремата бара континуирана професионална едукација, затоа секогаш се трудиме да им ја обезбедиме на нашите крајни корисници на највисоко ниво.

Сето ова го гледаме како како дополнителна мотивација и награда за нашите идеи и насоки …

 

 


Понуда

Дијагностичка опрема

 

Апарати за хирургија на око

 

 

Потрошни материјали

 

 

Стерилизација

 

 

Интраокуларни леќи

 

Ласерски системи

 

ОПТОМЕТРИЈА

Зошто да работите со нас

25 години искуство

 

Сервисна и едукативна поддршка

 

Понуда на високоразвиена технолошка опрема

 


Референци

3D Swept Source OCT

Multimodal Imaging Platform 

Extraordinary Wide-Field Retinal Camera